Panasonic 40” Smart TV

Model TX-40FS400E

Pris 3.785,00 Kr.

Mål (B x H x D) (uden stativ) 902 x 521 x 88 mm

Mål (B x H x D) (med fod) * 12902 x 569 x 239 mm

Klik her for at se alle tekniske specifikationer på produktet på Pansonics hjemmeside.

Er et fantastisk TV at benytte i det daglige. Med simple funktioner og ikke mindst en nem fjernbetjening, kan man nemt og bekvemt læne sig tilbage i stolen og lade det gode billede og fornuftige lyd, fylde stuen.

Med et smart TV som dette, kan du se TV i alle rum hvor du ikke har antennestik:

Har du en internetforbindelse I dit hjem eller din campingvogn, kan du enten trådløst via. WIFI eller via. en lan forbindelse streame film eller TV.

En streaming tjeneste koster typisk et eller andet abonnement og giver dig adgang til et ubegrænset antal film helt uden forstyrrende reklamer.

Derimod kan du streame alle udsendelser, samt et mindre udvalg af nye danske, film som sendes på Danmarks Radio enten live eller når du selv har tiden til det, via. den licens som du sikkert i forvejen betaler DR i forvejen.

Hvis du er over 18 år og har et licenspligtigt apparat, så skal du være dækket af en medielicens.

Den 16. marts 2018 blev der underskrevet en politisk aftale om gradvist at udfase licensbetalingen frem mod 2022, hvorefter public service i stedet finansieres over skatten.

Streaming kræver dog at du har en stabil internetforbindelse i huset eller i campingvognen i forvejen og bemærk også, at visse streaming tjenester samt Danmarks Radio ikke fungerer i udlandet.

Levering, samt installering af TV tilbydes for et ekstra beløb efter aftale.

Før musen hen over billederne for at zoome ind på et punkt. Der kan gå et par sekunder får at det virker.

ALT_TEXT_OF_IMAGE (OPTIONAL)